Levelező lista

A Labrisz Leszbikus Egyesület külső levelező listát működtet labriszinfo néven. A lista oldala ezen a címen (http://groups.google.com/group/labriszinfo) érhető el. Ott iratkozhatsz fel, törölheted listatagságod, módosíthatod beállításaidat és érheted el a lista archívumát (ez csak listatagok számára elérhető).

A labriszinfo lista email címe labriszinfoatgooglegroups [dot] com. Érvényes listatagsággal a feliratkozott emailcímről ide küldött leveleket minden listatag megkapja.

A labriszinfo listán, ahogy máshol is, vedd figyelembe a netikett szabályait és egyéb használhatósági tényezőket, így például a következőket:

  • a követhetőség érdekében a leveled tárgy mezőjét minden esetben úgy töltsd ki, hogy az a leveled tartalmát tükrözze
  • ha kéretlen körlevelet kapsz, legyen szó bármilyen nemes ügyről is, állj ellen a kísértésnek, hogy továbbküldd a listára, kivéve ha úgy gondolod, hogy a téma különösen érdekes lehet a lista tagsága számára

A labriszinfo levelezőlista szabályzata:
 
1. A lista olyan információk (programok, hírek, cikkek etc.) cseréjét szolgálja, amelyek leszbikusokat és biszexuálisokat érintenek/érdekelnek.
 
2. A lista nem vélemények nyilvánítására, ütköztetésére szolgál, erre a www.labrisz.hu/forum oldalon van lehetőség.
 
3. A listán tartózkodj a sértő, intoleráns megjegyzésektől, tartsd tiszteletben a többi levelezőt.
 
4. Ha egy tag a fenti szabályokat megsérti, az első két alkalommal írásban figyelmeztetjük, a harmadik alkalommal pedig töröljük a lista tagjai közül.
 
Labrisz Leszbikus Egyesület