tanácsot szeretnék kérni, illetve tudni szeretném, mi ez.
40+ éves vagyok és mindeddig heteroszexuális voltam. Engem sose érdekeltek a nők.
Több (valódi) leszbikus barátnőm, ismerősöm, kollégám van, sok időt töltöttem a társaságukban, ezerszer megbeszéltük, hogy ők már 12 éves korukban is az énektanár nénibe voltak szerelmesek, míg én az igazgató bácsiba. Én mindezt marha érdekesnek találtam, de ennyi.
És akkor egy hete átjött hozzám valaki, egy nő, akit nagyon régóta ismerek, de közelebbről csak kb. 6-7 éve, és akit mindig nagyon szerettem és tiszteltem, és akkor és ott ránéztem. Ott állt a kapuban, és akkor ránéztem, és azóta nem tudom kiverni a fejemből.
Szóval beleszerettem a nőbe.
Róla annyit, hogy nem kicsit határozott, már csak a foglalkozásából kifolyólag sem. A modora sokak szerint kissé nyers, de én tudom, miért, azért, mert világéletében férfiakkal dolgozott együtt, meg mert sose ért rá finomkodni (az ő szakmájában azt nem lehet, nincs rá idő).
Mondjuk, hogy erősen fiús. Mondjuk, hogy iszonyú okos, még nálam is okosabb. Mondjuk, hogy azóta se tudom kiverni a fejemből.
Teljesen biztos, hogy ő mindezt soha az életben nem tudja meg, tőlem biztos nem. Családos, de ha nem lenne az, akkor sem lehetne. De ha kezdeményezne, nem utasítanám vissza. Ja, természetesen x évvel idősebb, mint én.
Szerintetek mi ez? Mi történik velem?

Köszi előre is