HozzászólásSzerző: Ninko » hétf. aug. 28, 2017 4:39 am
Sziasztok.
Kedves, mosolygós, őszinte 33 éves lányként keresem azt a lányt aki szeret, elfogad úgy és olyannak amilyen vagyok, cserebe én ugyan ezt adhatom. Szeretetet, tiszteletet, megbecsülést, támaszt, romantikát.
Szeretek olvasni, túrázni, imádom az állatokat a kultúrat a zenét a jo ételeket es a tartalmas beszélgetéseket.
Ha számodra többet érnek a belső értékek es nem csak a külső dominál, ha arra vágysz hogy eggyenlő partnerként kezeljenek, szeretetre, törődésre és megbecsülésre, mindemellett egy olyan társra aki szívesen tölt veled időt, szeret színházba, koncertre es különböző eseményekre járni, aki hű és szívből szeret, ha az kölcsönös, akkor kérlek ne habozz.
Légy nyitott, őszinte, legyenek gondolataid, tudd őket megosztani, szeresd az életet, inspiralj es nyűgöz le. Emellett csak annyi a vágyam, hogy legyel nő... nem baj ha fiúsabb, de nem férfi, kapjon meg fogjon meg benned valami. En sem vagyok szupermodell, szep sem az "atlag ember" szemeben. Ha eloiteletes vagy, vagy csak kivancsi, nem engem keresel.
Komoly kapcsolatot szeretnek egy komoly gondolkodasu es nyitott emberrel
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Ninko vas. szept. 17, 2017 8:14 am-kor.