Tartós párkapcsolat céljából keresem a partnerem Budapestről vagy vonzáskörzetéből, egy értelmiségi habitusú, nálam - én 34 vagyok - akár néhány évvel fiatalabb, akár néhány évvel idősebb nő személyében: nem szabnék meg elvágólag életkori határokat, szerintem ez értelmetlen. Általában a nőiesebb vagy "uni" megjelenésű nők keltik fel az érdeklődésemet (ezzel nem szándékom megbántani a karakteresebb külsővel rendelkező fórumozókat),de alapvetően a személyiség és a humor a döntő.

Nem "probléma", vagy "teher" ha van gyermeked, az én hozzállásom gyermekbarát.
Én Budapesten, egyedül élek, nincs lezáratlan párkapcsolatom és gyermekem sem. A megjelenésem visszafogottan nőies / néha akár "uni", ez alkalom- és hangulatfüggő. Szeretem a rendezettséget, de igénylem a frissítő változatosságot a hétköznapi dolgokban is. Állítólag elég jó humorom van.

Kérlek, ne írj, ha már biztosan tudod, hogy a következő néhány évet nem ebben az országban tervezed eltölteni, vagy ha középtávon (4-5 éven belül) Magyarország távolabbi megyéibe költöznél, előbbihez nem, utóbbihoz középtávon sajnos nem tudok alkalmazkodni.
Ha a fentiek alapján úgy érzed, passzolunk egymáshoz, érdeklődéssel és szeretettel várom a leveled itt:
miracle.worker.1987@gmail.com