keresem a nagy Ő-t!

#0

Sziasztok!!!

Keresem a nagy ŐŐŐ-t!!! 39 éves laza fiús csaj vagyok. Egyedül tengetem napjaimat és már baromira unom. Vágyom valakire,aki szeretni tudna és én is viszonozhatnám. Elképzelésem van a nagy Ő-ről de már feladtam az elképzeléseket. Az a lényeg,hogy nőies aranyos és bújos legyen:)

Akit érdekel keressen. Email: kmerdzsoatgmail [dot] com

Pusszzzzz!!

#161

"Minden vágyam együtt lenni veled, csókolni a szád, nézni a szemed. Szeretnélek úgy, ahogy csak lehet, érted tenném, és mindig csak veled."

Várom annak a kedves mosolygós,földön járó lánynak-hölgynek a levelét aki szeretne meg ismerni egy 5-x taposó vidám egyedülálló nőt!
Nem vagyok cicababa se fiús ,hasonló típust keresek! Lehetsz fiatalabb is söt...de normál határokon belül!

egykicsiatgmail [dot] hu

#160

Kedves lányok és nok,
Sziasztok.
20 éves lányos stílusu leszbikus csaj vagyok.
Sajnos nem Magyarországrol hanem Szlovakiárol szarmazom, Kassa kornyekerol.
Keres a igazit. Lehet hogy ép te vagy az.
Bovebben majdal ellatrulok magamrol ha lesz kedved megismerni :)
E-mail cimemen ell tudol érni (klaudia [dot] uatcentrum [dot] sk)

Sziasztok,

Udv Klaudia

#159

Nem keresek, mert aki keres, bármit és bárkit megtalál, de nekem nem elég bárki! Nekem ő kell!
Ki is ő?!
Akinek az IQ es EQ mond valamit, akivel feltétel nélkül tudok beszélgetni, akivel nyakamba vehetem akár az egész világot ő lesz az útitársam, aki nem a pénzt látja egy emberben hanem a társat, akivel megöregedni az élet legcsodásabb pillanata.
Kedves Ő! Tudom, hogy létezel.

"Amire vártam hosszú éveken:
Találkoztál velem.

Kezem fehér kezedben reszketett:
Ó mit mondjak neked?

Künn nyári alkony bíbora ragyog
És én - veled vagyok. (...)

E percet százszor hiába lestem én,
És most enyém, enyém!"
J. Gy.
melartlynda28atgmail [dot] com

#158

Még mindig keresek egy olyan komoly kapcsolatra vágyó, 25 év feletti, kedves, intelligens, leszbikus (NEM biszex, exmentes), nem fiús lányt, akinek fontosak még az olyan, kiveszőben levő értékek, mint a hűség, őszinteség, megbecsülés.

Mindenekelőtt Hajdú-Bihar és a környező megyékből várok leveleket!

30-as, független, nőies(ebb), leszbikus lány vagyok.

kelly2025atfreemail [dot] hu

#157

Sziasztok,
Ismerkednék!! Olyan lányt keresek, akivel be lehet ülni valahova, közös programokat csinálunk, vásárlás, sport, mozi, utazás stb. egyéb közös érdeklődéssel kapcsolatos dolgokat. Ez nem mindenáron párkapcsolatot jelent.. Szívesen barátkozom is. :) szeressen sportolni. Én versenyszerűen sportolok, de rengeteg hobbym is van. Szeretem a balatont, fotózni, a fagyit, a finom ételeket, ide-oda menni, filmeket, extrém sportokat, zenét, cipőket. Bármi kérdésed van, szívesen válaszolok. :)
Ha szeretnétek beszélni, a lenti e-mail címen elérhető vagyok, a továbbiakat, meg úgy is megbeszéljük. Nyugodtan írjatok akkor is, ha akár egy forrócsokit szeretnél meginni, egy finom sütemény vagy kürtöskalács kíséretében.

andika [dot] 937atfreemail [dot] hu

#156

A Nagy Őt??ha ràtalàltàl szerencsés vagy,ha még nem akkor kitartàst

#155

Útvonal: szívtől-szívig
jármű: ölelés
Indulás: ahogy, úgy érezzük
tízórai: lelki szalvéta finom kicsomagolása
1. program: fülelés, szájalás
ebéd: megosztjuk
2. program: közeledés
uzsonna: falatozás
Érkezés: valamelyikünkhöz
oktober [dot] nulla1atgmail [dot] com

#154

Sziasztok :)
17 éves, Pest megyei lány vagyok, velem egykorú vagy néhány évvel idősebb (maximum 20 éves ) lánnyal ismerkednék, komoly kapcsolat céljából.
155 cm magas, szőke hajú és zöld szemű vagyok, szemüveges, kissé húsosabb testalkatú. Szabadidőmben szeretek olvasni, filmet/sorozatot nézni, zenét hallgatni, jókat beszélgetni. Fontos számomra az intelligencia, az ápoltság, az őszinteség és a humor. Olyan lányokkal szeretnék ismerkedni, akik meg tudnak nevettetni, ugyanakkor megbízhatóak és kiállnak mellettem. Még egyszer hangsúlyoznám, hogy komoly, szilárd kapcsolatot keresek, tényleg csak olyan írjon, akinek szintén ez a célja. :)
Itt tudtok nekem üzenni: bambirex100atgmail [dot] hu

#153

Töretlenül bízom abban, hogy erre téved egy olyan komoly kapcsolatra vágyó, 25 év feletti, kedves, intelligens, leszbikus (NEM biszex), nem fiús lány, akinek fontosak még az olyan, kiveszőben levő értékek, mint hűség, őszinteség, megbecsülés.
Egy egyszerű, de nagyszerű lànyt keresek, akivel hosszú tàvra tervezhetek.:)

30-as, független, nőies(ebb), leszbikus lány vagyok.

Várom leveled!

kelly2025atfreemail [dot] hu

#152

Már minden helyen kerestelek, ahol nem vagy, csak azt a helyet nem találom, ahol vagy. Csak azt tudom, hogy ott vagy, ahol én nem vagyok. De hol vagyok én? Azt kívánom, bár itt lennél, hogy megmondd. Esetleg ha nagyon-nagyon erősen kívánnám, akkor itt lennél...?

Nőies, 27-40 közötti komoly szándékú, igényes nővel ismerkednék. Hasonló paraméterekkel rendelkezem. 160/63 kg, szőkésbarna csinos nő vagyok. Azért vagyok ilyen kicsi, mert a jóból csak keveset osztanak. :)

remenykedo300atcitromail [dot] hu

#151

Szia era06era01! Irj emailt legyszives! szemennatfreemail [dot] hu
Köszi!

#150

Fiús és nőies nőt keres a 30 feletti korosztályból...

Könyvet lehetne írni arról az egy pillantásról, ami két személy közt esik meg abban a pillanatban, mikor a tekintetük találkozik...

Akkor, amikor a nő érzi, hogy bármit megadna a másikért.
Akkor, amikor az érzem, hogy bármit megadnék a nőért.
Akkor, mikor a nő hever a lábaimnál, onnan felpillantva találkozik tekintetünk.
Akkor, mikor a nő a válla felett visszanéz a neki gyönyört okozóra.
Amikor behódol, amikor végképp az enyém, és megtesz mindent, egész lényében bizseregve.

Egy pillantásban benne van minden; tisztelet, csodálat, elismerés, bujaság, vágyakozás, akarás, őszinte vonzalom... Amikor a kifelé láttatott kis királylány átváltozik, egy őrült kis ribanccá', de csak nekem. Másképp értelmetlenné válik minden!

Nekem szükségem van erre egy kapcsolatban. Erre a pillantásra. Ami nem egy nap eredménye. Ez soha sem egy nap. De az az egy nap is fontos, mert az a kezdet. Kezdete valaminek, ahonnan talán nincs visszaút.

Ezt a pillantást keresem itt. Mert egy idő után szerintem mindenkinél eljön a pillanat, amikor valami "magasabb" szintre vágyik az érzelmek terén. Amikor a nő átadja magát, átengedi lényét, átengedi a teste feletti irányítást, mikor kiteríti lapjait, a lelke legmélyebb vágyait tárja elém, amit vágyakozással telve tesz, mert tudja, hogy tőlem akarja azt az érzést amit csak ÉN adhatok neki, amikor megbízik bennem annyira, hogy átengedje teljes elméjét, mikor már remegő térdekkel és áhítattal várja az érintést, ami nem biztos, hogy simogatásként érkezik. Ez már egy magasabb érzelmi síkot képvisel számomra, mint egy szimpla kapcsolat. freelancer [dot] pro83atgmail [dot] com

#149

Szemfény!!!! ismerkednék veled :-)

#148

Kereslek a szívemmel, szeretném, hogy beleköltözz! Élj és lubickolj benne, amit ott találsz tapasztald meg, szívesen bebújok én is a Tiedbe, ha szabad és független vagy és valóban CSAK nőre vágysz, valamint gyengédségre, finomságra, lágyságra, ölelésre, törődésre, beszélgetésekre és arra, ami csak kettőnkre tartozik! Érezzük az összetartozást, mialatt visszük napjainkat, feladatainkat, munkánkat!
nevem [dot] valaki1atgmail [dot] com

#147

Azt a koromat élem, mikor már a dolgok helyén vannak bennem, de érdekelnek még az új kihívások. Testem-lelkem megvívta csatáit, mindkettő bízik magában. Nincs elvárásom, ahogy a társadalomnak sem vagyok hajlandó megfelelni. Vezetem magam a szép és vonzó felé!
level [dot] iro1atgmail [dot] com

#146

Én nem tudom nőies vagyok-e, de nem szeretem a testhezálló ruhákat, a sminket, vagy ha valaki festi a körmét. A természetest, kényelmest, sportosat szeretem magamon is és a másikon is (de ha ő úgy önmaga, hogy fiús, vagy lányos, az tetszik, csak érezze jól magát a bőrében).
Identitásom nő amúgy, de attól még nem hordok magassarkút.
Vonzódni meg csak nők felé vonzódom, de mikor a szexet kezdtem (amúgy vallásos elvek miatt későn) pasiztam (ők is tudnak ölelgetni és ez könnyen ment).
Tehát ismerkednék Budapesten olyan nővel, akinek nem baj, ha sportosan öltözködöm és nem aggódik, hogy épp álláskereső (de nem unatkozó vagy éhező) vagyok - hátha még valaki nem ismer, aki szeretne. :)

Ja, és nem szeretem a bulikat és a családomon kívül jelenleg nem sok emberrel találkozom, ezért neten keresek. 39é/165cm/70kg diploma, angol nyelvvizsga, saját lakás, tengerimalac van és elég erős vagyok (Angliában nehéz betegeket is emelgettem pl.). Sokat vagyok egyedül és bár elfoglalom magam (hobbik: olvasás, zene, kézműveskedés, korrepetálás, bicaj), lennék néha mással is... :)
gabi [dot] palfyatgmail [dot] com

#145

Sziasztok! 34 éves, igényes, nőies nőként ismerkednék kapcsolat céljából 28-45 közötti nőkkel. Imádok utazni, főzni és kutyázni, vagy egyszerűen csak csavarogni. Budapesten élek, így olyanok jelentkezését várom, akik fővárosiak vagy környékbeliek. Mivel a nőies nőket szeretem, így kérlek, ha fiús lány vagy, ha csak szexet szeretnél, ha nem tudod eldönteni az identitásodat, ha biszexuális vagy kérlek ne keress, mert akkor nem engem keresel! Ha szívesen megismernél, írj a borsocska2016atgmail [dot] com emailre!

#144

Sziasztok!28éves nő vagyok,nőiesebb lányt keresnék komoly kapcsolat céljából.email:veresflora0atgmail [dot] com

#143

sziasztok! 34 èves ,férjezett ,csalàdos nő vagyok. Szeretnék 35-50 év közötti nővel ismerkedni diszkrèten. Mèg nem igazán voltam nővel,de nagyon szeretnék úgy hogy mindketten foglalkozunk egymàssal...Testi ,lelki baràtnőm keresem titkos talâlkákra.

#142

szia! ismerkednèk veled vágyakvilága ha lehetne.

#141

Szép Napot hölgyek! ຈ ل͜ຈ༽ノ
Szeretnék ismerkedni komoly kapcsolat céljából 25+ hölgyekkel Pest megye és Budapest térségéből
Pár kereső szó hozzám: gondolkodós, kirándulós, természet kedvelő, céltudatos, kedves, fecsegő, művészetek, pirított gesztenye-gesztenyepüré, vanilia, pillecukor.
Kézcsók! (∩ ͡° ͜ʖ ͡°)⊃

best-ofatfreemail [dot] hu

#140

Töretlenül bízom abban, hogy erre téved egy olyan komoly kapcsolatra vágyó, 25 év feletti, kedves, intelligens, leszbikus (NEM biszex), nem fiús lány, akinek fontosak még az olyan, kiveszőben levő értékek, mint hűség, őszinteség, megbecsülés.
Egy egyszerű, de nagyszerű lànyt keresek, akivel hosszú tàvra tervezhetek.:)

30-as, független, nőies(ebb), leszbikus lány vagyok.

Várom leveled!

kelly2025atfreemail [dot] hu

#139

Szeretnék megismerni egy nőies, sportos nőt/lányt.
Én is sportos, nőies vagyok.
33 éves,172/58. Barna hosszú haj, barna szem.
Korban (+-5év) és magasságban hasonlót keresek.
Tudom, hogy ezek felületes információk, de mivel nem az életben vagyunk, így nem foghat meg a személyes varázs. Így maradnak az 'adatok'.
Fontos a humor. Mosolygás, kedvesség, őszinteség..tisztelet...de ezeket le sem kéne írnom, hisz alap ;)
Ha van kedved, írj :)
Budapest és környéke.
emogin83atfreemail [dot] hu

#138

Szabadon, de összetartozunk. Jöjj, menj esténként hazavárlak! Egyedül vagyok, de mégis Veled!
nepesnora22atgmail [dot] com

#137

Töretlenül bízom abban, hogy erre téved egy olyan komoly kapcsolatra vágyó, 25 év feletti, kedves, intelligens, leszbikus (NEM biszex), nem fiús lány, akinek fontosak még az olyan, kiveszőben levő értékek, mint hűség, őszinteség, megbecsülés.
Egy egyszerű, de nagyszerű lànyt keresek, akivel hosszú tàvra tervezhetek.:)

30-as, független, nőies(ebb), leszbikus lány vagyok.

Várom leveled!

kelly2025atfreemail [dot] hu

#136

Keresem páromat 35 éves kor feletti, szegedi, egyedülálló, nőies nő személyében. A legcsodálatosabb szeretni és szeretve lenni...

szavakbanszallvaatgmail [dot] com

#135

.

#134

Vágyom valakire,aki szeretni tudna és én is viszont szeretném.Bízom abba,hogy olvassa soraimat egy komoly kapcsolatra vágyó,kedves ,őszinte lehetőleg nem fiús nő.
Jómagam,független,kedves,sportosan öltözködő nő vagyok.
Ha felkeltettem érdeklődésedet írj! :)

gjuhasz335atgmail [dot] com

#133

Sziasztok :)
Szeretnék ismerkedni 24-35 éves hölgyekkel komoly kapcsolat céljából minden más lehetőség kizárt Pest megye valamint Budapest térségéből.
Művészeteket kedvelő nő vagyok, emellett szeretek olvasni és kirándulni szabadidőmben, nem vetem meg a jó kávét, palacsintát és a fagyit, alkoholt nem fogyasztok viszont dohányzok.
Társasjáték, naplemente séta, éjszakai séta, puzzle, film nézés kettesben, randevúk jöhetnek ajtóstúl nem rontok a házba ezért ezt elvárom vissza fele is.
Nem a külsőségek alapján döntök, egészen addig amíg nem akar megváltoztatni.
Nekem fontosak még a rég múlt idők értékei odaadás, elfogadás, szeretet, kitartás, beszélgetés, őszinteség, most csak ennyit soroltam, de ezek alapok , ha hiányosnak érzed ne írj :) Ha bulik buli hátánból áll az életed és haverok dögivel pia hátán akkor se írj :)
Várom kedves jelentkezők leveleit! :)

email: best-ofatfreemail [dot] hu

#132

Szia!

Én szívesen ismerkednék veled, csak nem hagytál elérhetőséget. Így itt az enyém, ha gondolod írj :)

lilla_gl20atyahoo [dot] com