Ismerkedés

#0

Sziasztok! Budapesti 17 éves lány vagyok és szívesen ismerkednék, és találkoznék esetleg nyilvános összejöveteleken kb korombeli emberekkel.
Szívesen beszélgetek az irodalomról, művészetekről, történet írásról, rajzolásról, (mivel én magam is ábrázolni tanulok) és még sok mindenről.
Esetleg az UFO-k is beleférnek. XD
Őszintén szólva nem vagyok egy amazon, se homokóra alak, de szívesen barátkoznék.

#322

Sziasztok! Én 38 éves kissé fiús testalkatú nő vagyok . Komoly kapcsolatot keresek elsősorban Borsod megyéből. Csak komoly szándékúak levelet várom! va [dot] lakatosatfreemail [dot] hu

#321

Szia remeny133

Ismerkednek veled ha szingli vagy?

#320

...

#319

Töretlenül bízom abban, hogy erre téved egy olyan komoly kapcsolatra vágyó, 30-as, 40-es, kedves, intelligens, leszbikus (nem biszex, nem házas), nem fiús lány, akinek fontosak még az olyan, kiveszőben levő értékek, mint hűség, őszinteség, megbecsülés.
30-as, független, nőies(ebb), leszbikus lány vagyok.

Várom leveled!:)

kelly2025atfreemail [dot] hu

#318

Sziasztok :) !
Olyan embereket keresek barátkozás céljából akik szeretik a minőségi kézműves söröket,kik szeretnek nagyokat sétálni a Duna parton,kirándulni,nagyokat beszélgetni :) . Én 23 éves vagyok Budapesten élek, még tanulok egy jó darabig.Fontos nekem a sportolás,szeretek futni, nem csak a busz után ;) . Nem vagyok híve a sokáig elhúzódó végtelen levelezésnek. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését :
fransimonatfreemail [dot] hu

#317

Sziasztok! Nem igazán csináltam még ilyet ezelőtt, de megpróbálkozok hát ha. 23 éves Miskolci lakos vagyok. Barátokat illetve akár a jövőbeli partneremet keresem. Amiket érdemes rólam tudni: 158 centi vagyok, gamer ami azt jelenti, hogy nagyon szeretek számítógépen a barátaimmal játszani, de úgy gondolom még mindig jobb mintha valami egyéb függőségem lenne :) átlagos a testalkatom, fiús fajta vagyok, eddig csak nőiesebb szintén átlagos testalkatú partnereim voltak szóval ebből adódóna ez az irány vonal az ízlésem :) Leginkább Miskolc és szűk vonzáskörzete érdekel, 20-26 év között :) Ha ne adj isten felkeltettem az érdeklődésed és szeretnél beszélgetni akkor keress itt vagy e-mailben: taylordaichiatgmail [dot] com

#316

Szia!
Igazàn megfogott, amit írtál!
Mivel nem látok e-mail címet megtennéd, hogy írsz nekem az alàbbi címre, és ott tudunk beszélni, ha van kedved persze! :)
guitargirl145atgmail [dot] com

#315

Nagyon szeretek hülyéskedni, lételemem a nevetés és nevettetés. Az állatokkal mosolyt lehet csalni az arcomra pillanatok alatt. Az otthoni programok közül a filmes estek egyaránt közel állnak hozzám vagy játék, dilizés, közös főzés, pihenés. Szeretem a csillagos ég alatt megejtett esti sétákat, egy jó beszélgetőpartner társaságában. Szeretek kimozdulni a természetben sétálgatni, biciklizni ha jó a társaság. Zenében a kemény és rock, metál nem az én műfajom. Nem járok bulikba, nem vagyok parti arc. Kapcsolatban romantikus, szenvedélyes, odaadó, figyelmes, ragaszkodó, hűséges, őszinte és megbízhatóság jellemez.

Hogy kit keresek? Egy olyan lányt aki magával ragad és megoszthatom vele az életem. Egy társat aki egyben a barátom is, akivel sok időt szeretnék tölteni, beszélni a semmiről is, akit szerethetek és viszont szeret. Bohókás de tud komoly is lenni ha kell. Akivel hosszú távon komoly kapcsolat létesíthető.

Bízom benne, hogy lesz akit komolyabban megismerhetek.
e-mail: chloee19930710atgmail [dot] com

#314

Most válaszolok magamnak :)
Kaptam egy levelet tegnap... de nem tudtam rá válaszolni, mert azt írta ki a rendszer, hogy a feladó ismeretlen. Kedves Nóri... ne haragudj, de bárhogy próbáltam, nem jött össze a mél-küldés.

#313

A bemutatkozás sosem tartozott erősségeim közé, pedig szeretek írni, de a "kit / mit akarok", "milyen vagyok" pontok kifejtése már kihívást jelent, mert sosem akarok klisék csapdájába esni. Elmúltam 30, de még messze vagyok a 40-től. Egyelőre egyedül taposom a hadak útját, de szeretném, ha ez megváltozna. Ha elkísérne egy kedves, értelmes lány, akivel nem csak társak, de barátok is lehetünk. Szép lenne, ha az utópia talajáról átemelkedne a realitásba, és az, amit a képzeletem megalkotott, testet öltene személyében. Merész elvárásaim nincsenek, ezért hosszas felsorolásba sem bocsátkozom. Minimálisan csak annyit: ne dohányozz! Nem vagyok szentimentális, a giccs is távol áll tőlem, a könyvekkel jól kijövök. Rengeteget olvasok, ez a munkám mellékhatása. Emellett sportolok. Ebből következik, hogy a káros szenvedélyeket kerülöm. És milyen is lennék...? ... néha szárnyaló, néha realista, néha lökött, néha komoly, de semmiképp sem elvont és tökéletes. Az, hogy nő vagyok, látszik a külsőmön, szeretek is az lenni, bár a hajam rövid. Ezt az áldozatot az úszás miatt hoztam meg. :) Elvégeztem egy egyetemet, és némi kitartással sikerült a szakmámban elhelyezkedni. Tehát van egy állásom, amit imádok, és egy másik, amivel úgy-ahogy megbékéltem. Érdeklődésem szerteágazó, szinte sosincs időm unatkozni. Ja, még ez fontos lehet talán: Budapest vonzáskörzetében élek. Most ennyi jutott eszembe... :) Köszönöm, hogy elolvastad soraim! Ha megbirizgálta fantáziád, csak örülni tudok. Szép napot! ( zarina09atcitromail [dot] hu )

#312

Sziasztok, ismerkednèk miskolci vagy miskolc környèki amazonnal :) Beszèlgetès, közös programok eltöltèsère (szimpàtia esetèn..)
Magamrol : fekete hajù,30.as dögösnek-műveltnek mondott -vékony nőies nő lennèk. Ehhez kèpest keresenèm baràtnőmet .

#311

Sziasztok, ismerkednèk miskolci vagy miskolc környèki amazonnal :) Beszèlgetès, közös programok eltöltèsère (szimpàtia esetèn..)
Magamrol : fekete hajù,30.as dögösnek-műveltnek mondott -vékony nőies nő lennèk. Ehhez kèpest keresenèm baràtnőmet .

#310

Töretlenül bízom abban, hogy erre téved egy olyan komoly kapcsolatra vágyó, 30-as, 40-es, kedves, intelligens, leszbikus (NEM biszex, nem hàzas), nem fiús lány, akinek fontosak még az olyan, kiveszőben levő értékek, mint hűség, őszinteség, megbecsülés.
Egy egyszerű, de nagyszerű lànyt keresek, akivel hosszú tàvra tervezhetek.:)

30-as, független, nőies(ebb), leszbikus lány vagyok.

Várom leveled! Kérlek csak akkor írj, ha valóban komolyan gondolod..

kelly2025atfreemail [dot] hu

#309

.

#308

Sziasztok!
16 éves szolnoki lány vagyok (és még soha nem írtam ilyen helyre) Szívesen ismerkednék. Magamról: hát... szerintem inkább nöies vagyok de a lányok viselkedésre inkább fiúsnak szoktak mondani a fiúk szerint nöies vagyok. Sportolok , szeretek rajzolni , és még gimnazista vagyok. Szeretem az animéket , a Rock zenét , és az érdekes extrémebb embereket. :)
Írjatok nyugodtan: clary [dot] m [dot] waylandatgmail [dot] com

#307

Sziasztok!
16 éves szolnoki lány vagyok (és még soha nem írtam ilyen helyre) Szívesen ismerkednék. Magamról: hát... a lányok viselkedésre inkább fiúsnak szoktak mondani a fiúk szerint nöies vagyok. Sportolok , szeretek rajzolni , és még gimnazista vagyok. Szeretem az animéket , a Rock zenét , és az érdekes extrémebb embereket. :)
Írjatok nyugodtan: clary [dot] m [dot] waylandatgmail [dot] com

#306

Tartalmas kapcsolatra kereslek 35-55 között, - én a '40-es éveim közepén járok. Életvidám, "hiszti-mentes", nyitott személyiség vagyok. Kulturális területen dolgozom, szeretem a közös élményeket, legyen az mozi, színház, kirándulás, főzőcske, mozgásos játékok :-) Fontosak a meghitt pillanatok is, az intimitás, az egymás iránti szenvedély. Gyermek, jószág nem akadály, de nem is feltétel :-) E-mail: realovasatgmail [dot] com

#305

.

#304

Töretlenül bízom abban, hogy erre téved egy olyan komoly kapcsolatra vágyó, 30-as, 40-es, kedves, intelligens, leszbikus (NEM biszex, nem hàzas), nem fiús lány, akinek fontosak még az olyan, kiveszőben levő értékek, mint hűség, őszinteség, megbecsülés.
Egy egyszerű, de nagyszerű lànyt keresek, akivel hosszú tàvra tervezhetek.:)

30-as, független, nőies(ebb), leszbikus lány vagyok.

Várom leveled! Kérlek csak akkor írj, ha valóban komolyan gondolod..

kelly2025atfreemail [dot] hu

#303

Sziasztok,
Ismerkednék!! Olyan lányt keresek, akivel be lehet ülni valahova, közös programokat csinálunk, vásárlás, sport, mozi, utazás stb. egyéb közös érdeklődéssel kapcsolatos dolgokat. Ez nem mindenáron párkapcsolatot jelent.. Szívesen barátkozom is. :) szeressen sportolni. Én versenyszerűen sportolok, de rengeteg hobbym is van. Szeretem a balatont, fotózni, a fagyit, a finom ételeket, ide-oda menni, filmeket, extrém sportokat, zenét, cipőket. Bármi kérdésed van, szívesen válaszolok. :)
Ha szeretnétek beszélni, a lenti e-mail címen elérhető vagyok, a továbbiakat, meg úgy is megbeszéljük. Nyugodtan írjatok akkor is, ha akár egy forrócsokit szeretnél meginni, egy finom sütemény vagy kürtöskalács kíséretében.

andika [dot] 937atfreemail [dot] hu

#302

Sziasztok!

Egy alapvetően jó indulatú, barátságos, empatikus, 23 éves Egyetemista (budapesti) vagyok. Van célom az életben, család és karrier terén is.
Nem vagyok extravertált központi személyiség, megválogatom a baráti köröm.

Komoly kapcsolatot szeretnék egy korosztályombeli nővel(olyan18-24).
Egy társra akivel lehet jövőt tervezni, akivel vannak közös érdeklődéseink és szeretnénk egymást.

Olyan biszexuális nőre vágynék, aki előtt nem kell eltitkolnunk titkos vágyainkat, Én is voltam már a saját nememmel, és engem sem zavarna, hogy ő is vágyik erre.

Szeretetre és szerelemre vágyok.
Talán kicsit szeretet hiányom van, és szeretek is adni, ölelni, csókolni, simogatni, érezni egy finom női test közelségét. Vágyok az intimitásra, az érintésre, csókra, mosolyra.
És talán létezik egy olyan nő akivel minden téren egy hullámhosszon létezünk. Talán egymás mellett még a vágyainkról sem kell lemondani.

Engem nem zavar, hogy ha a párom vágyik a női test közelségére. Nem korlátozni szeretném azt a nőt akivel együtt egymás mellé választ a sors.
Én is időnként én is vágyok a saját nememre, de tudom, egy ilyen kapcsolat, hogy működjön, bizalomra elfogadásra, empátiára és az egymás iránti tiszteletre van szükség.

Tudom, hogy nem szabadna itt lennem.
Ez is egy lehetőség és ha esetleg ez a sors szándéka, hogy ilyen úton-módon találjam meg azt akit nekem szánt a sors, akkor remélem elfogadjátok, hogy megpróbáltam adni magamnak egy lehetőséget, és egy kicsit a köreitek közé fogadtok.

Mindenkinek kellemes ünnepeket, és boldog kapcsolatot kívánok!

Szeretettel,

Mátyás

hwkaaakmatgmail [dot] com

----
Külsőre nem vagyok erős alkatú karakteres egyén, inkább kicsit vékonyabb (180cm magas). Legtöbben 20 nál nem mondanak többnek és rendszeresen azt a jelzőt kaptam interneten a külsőmre, hogy aranyos vagyok...

Email-ben küldök magamról képet..

#301

Sziasztok!

Ötven pluszos ,átlagos testalkatú ,sportos,de nem fiús nő vagyok .Vidám természettel megáldva.Ismerkednék 35 év feletti hasonló növel kapcsolat céljából. Írhatnám ilyen meg olyan vagyok..,de szerintem a találkozás az ami mérv adó ezért is ismerkednék Debrecen környékén.
jelige :függetlenség :)

egykicsiatgmail [dot] hu

#300

Sziasztok!
17 éves, budapesti, gimnazista lány vagyok! :)
Szeretem a történelmet, az irodalmat és a sportokat. (kézilabdázom) Nem vagyok az a bulizós fajta, viszont szeretek sétálgatni a városban, vagy csak beszélgetni egy tea, egy film és egy pokróc társaságában. Állítólag vicces is vagyok. Szabadidőmben szívesen olvasok, nézek filmeket és írok verseket. Ha te olyan 16,17,18,19 éves lány vagy, aki nen tart unalmasnak a leírtak alapján és esetleg szeretnél jobban megismerni, várom leveled erre az e-mail címre: korrak12atgmail [dot] com

#299

Sziasztok!
Szeretnék ismerkedni, barátkozni és nagyon örülnék, ha szerelem/komoly kapcsolat is ki tudna alakulni idővel.

Magamról: 28 éves vagyok. Somogy megyében élek. A közigazgatásban dolgozom emellett most szeptemberben levelező képzésben egyetemre járok. Nincs túl sok szabadidőm, de azt szeretném hasznosan eltölteni. Barátnőim boldog hetero kapcsolatban élnek, igy számomra nagyon nehéz az ismerkedés. Eddig álmodoztam, hogy majd a semmiből bekopog az ajtómon a szerelem, de nem igy lett. Alapvetően nem hiszek a társkereső oldalakban, de ez tűnt az egyetlen megoldásnak, hogy hozzám hasonló emberekkel ismerkedjem. Szeretem a jo hangulatú kávézókat. Új helyeket, embereket megismerni. Érdekelnek az idegen nyelvek es kultúrák. Imádom a zenét. ... A többit privátban, ha szeretnéd!
E-mail címem: key2myheart988atgmail [dot] com

#298

Még mindig keresek egy olyan komoly kapcsolatra vágyó, 30 év feletti, kedves, intelligens, leszbikus (NEM biszex, exmentes), nem fiús lányt, akinek fontosak még az olyan, kiveszőben levő értékek, mint a hűség, őszinteség, megbecsülés.

30-as, független, nőies(ebb), leszbikus lány vagyok.

kelly2025atfreemail [dot] hu

#297

Sziasztok!

22 éves vagyok, vállig érő göndör barna hajjal, átlagos/vékony testalkattal. Stílusom inkább laza, de elegáns, kissé nőies. Szeretek utazni, kirándulni, sátrazni, elbújni a világ elől. Ugyanúgy örülök egy kimozdulós pörgős estének, mint egy teával és jó filmmel ágybabújásnak. Szeretem a művészetet, a kutyákat és mindent ami szép és/vagy finom. Kölcsönös szerelemben élek a pocakommal! Legtöbbször kedves, vicces vagyok, csak kissé bizonytalan.
Biszex vagyok, nincs zsánerem. A legkülönbözőbb emberek képesek elvarázsolni. Tökre tudok szeretni, de a komoly kapcsolatok nem mennek túl jól. A kedves emberekre, számomra ismeretlen személyiségekre viszont mindig nyitott vagyok.

Írjatok nyugodtan: berkesztatgmail [dot] com

#296

wentworth666atcitromail [dot] hu

#295

Sziasztok!
Egy olyan lannyal/novel ismerkednek, aki noies, humoros, kommunikativ, szeret kimozdulni, de ugyanakkor szereti a filmezos-osszebujos esteket.
Magamrol eloljaroban annyit, 24 eves vagyok, fius, fekete festett felnyirt hajam van, zold szemem, szemuveges, 1, 67/ teltkarcsu. Szeretek sutni-fozni, igaz e tekintetben meg van hova fejlodnom, setalni, zenet hallgatni, filmezni.
Ha szimpatikusnak talaltad a hirdetesem, irj egy e-mail kerlek :)

cskm1992atgmail [dot] com

#294

Üdvözletem ~

Gondolom ez várható, hiszen ide írok, de csak megerősítem: Tényleg szeretnék beszélgetni valakivel, vagy ha lehetőség van rá, akkor találkozni. Rólam annyit, hogy huszonkét éves vagyok és legtöbb időmet Veszprémben töltöm. : )
(Barátságokat vagy esetleg komoly kapcsolatot keresek, de semmi sietséggel.)

E-mail: tezuka994atgmail [dot] com

#293

Sziasztok!
Egy olyan lannyal/novel ismerkednek, aki noies, humoros, kommunikativ, szeret kimozdulni, de ugyanakkor szereti a filmezos-osszebujos esteket.
Magamrol eloljaroban annyit, 24 eves vagyok, fius, fekete festett felnyirt hajam van, zold szemem, szemuveges, 1, 67/ teltkarcsu. Szeretek sutni-fozni, igaz e tekintetben meg van hova fejlodnom, setalni, zenet hallgatni, filmezni.
Ha szimpatikusnak talaltad a hirdetesem, irj egy e-mail kerlek :)

cskm1992atgmail [dot] com