Ismerkedés

#0

Sziasztok!
24 éves miskolci lány vagyok. Miskolci leszbikus lányokkal ismerkednék barátkozás céljából. Jelentkezzetek miskolciak. :)

#1448

"Minden vágyam együtt lenni veled, csókolni a szád, nézni a szemed. Szeretnélek úgy, ahogy csak lehet, érted tenném, és mindig csak veled."

Várom annak a kedves mosolygós,földön járó lánynak-hölgynek a levelét aki szeretne meg ismerni egy 5-x taposó vidám egyedülálló nőt!
Nem vagyok cicababa se fiús ,hasonló típust keresek! Lehetsz fiatalabb is söt...de normál határokon belül!

egykicsiatgmail [dot] hu

#1447

Sziasztok!

Itt a nyár szivem remélem társat talál!
Budapesti, 30 as vidám, nyitott, érzelmes, független, molett nőies nő vagyok.
Szeretem megélni a pillanatot, hangosan nevetni, forrón ölelni, őszintén szeretni. Olyan szintén nőies, budapesti lányt keresek aki tudja mit akar, jó a humora, független, gazdag érzelemvilága van és tud értékelni egy kellemes, egyenrangú kapcsolatot. Bizonytalanok, kiváncsiak, kapcsolatban élők kérem kiméljenek :-)
Pár levélváltás után cseréljünk fotót és találkozzunk!
Ha tetszett e kis karc, ide írhatsz:
juvir81atgmail [dot] com
Köszönöm!

#1446

Sziasztok! :)

17 éves, Pest megyei lányos lány vagyok. Szeretek írni, olvasni, táncolni, röplabdázni, de a videó játékokat sem vetem meg (The Vr lélek) A kínos pillanatok elkerülése végett, mikor meg kéne mondani, hogy „Bocsi, de nem jössz be” egy mini albumot itt hagyok :) Az egyik képre rákattintva teljes méretben végig tudjátok lapozni: https://myalbum.com/album/D3sttRmCs11F
Első sorban beszélgetni szeretnék, leginkább Esztergom és Pest megye környékéről és lehetőleg az én korosztályomban. Ha esetleg valakit megfogott ez a pár sor, vagy nem érzi elégnek és még tudni szeretne valamit rólam, lehet engem zaklatni a nuest [dot] ajaxatgmail [dot] com e-mail címen.

#1445

Szia Mindenki!!!!Ne haragudjon ràm senki hogy megosztom a gondolataimat a vàgyaimat,de bìzom benne segítő kezekre talàlok..40éves nőies nő vagyok és férjem is volt)))).Van egy kis tündérem akit egyedül nevelek...Nos az én sztorim elég nehézkes,amit pàr mondatban leírnék...Sose volt nővel kapcsolatom de egész életemben vàgytam rà...nem tudom milyen felemelő érzés lehet..és 40éves koromra van pàr kérdés amire annyira szeretnèk vàlaszt kapni...Minden vàgyam hogy egy nő megèrintsen és én megérinthessem..De nem egyszerű az életem kerekesszékben élem a mindennapokat...Ha csak beszélgetni jelentkezik valaki màr akkor is nagyon boldog lennék!babakiss920atgmail [dot] com

#1444

Sziasztok!
Vágyom valakire,aki szeretni tudna és én is viszont szeretném.Bízom abba,hogy olvassa soraimat egy komoly kapcsolatra vágyó,kedves ,őszinte, lehetőleg nem fiús nő.
Amire vágyom,idővel egyűtt élni.
Jómagam,45 éves,független,kedves,sportosan öltözködő nő vagyok.
Ha felkeltettem érdeklődésedet írj! :)

gjuhasz335atgmail [dot] com

#1443

Sziasztok! Teszek még egy próbát, hát ha sikerül valóban olyan valaki illetve valakikkel megismerkednem akik nem feltétlenül csak a kapcsolatokat keresik, hanem egy barátságra is vevők. Mert ugyebár nem úgy írok rá valakire rögtön, hogy 100%-osan járni akarok majd vele, mert ezt az ismerettség és a kölcsönös szimpátia határozza meg. Szóval kérem ne írjon az aki: édes hármasozni akar, csöcsös képeket küld magáról és aki egy fénykép csere után nem is válaszol. Ugyan is elég primitív és gáz dolgok ezek :D

Magamról: 24 éves leszek, 158 centiméter magas vagyok, olyan 45-50 kg között ingázok, 4 műszakban dolgozok. Fiús illetve sportos vagyok :) Az én legfőbb szenvedélyem nem a cigi vagy a pia hanem a számítógépes játékok tömkelege ;)

Akikkel szívesen beszélgetnék: Miskolc és vonzáskörzetében élők! Ez azt jelenti, hogy nem Budapest, London és még sorolhatnám :D 20 és 26 év közötti. Szeret beszélgetni. Kapcsolat gyanánt a nőiesebb hölgyeket kedvelem, ide tartozik a hosszú haj is igen, sajnálom :)

Aminek még kifejezetten örülnék, ha Facebookkal is rendelkeznének az illetők, mert ez az E-mailezős dolog meghal 3-4 levélen belül sajnos :(
Ha valami csoda folytán felkeltettem az érdeklődésed keress bátran :)
Elérhetőség: taylordaichiatgmail [dot] com

#1442

Sziasztok,
ismerkedni szeretnék, mind pártalálási, mind barátkozási célzattal.:) (Sem tartós, sem alkalmi sexkapcsolatot nem keresek, és harmadik sem szertnék lenni.)
Megpróbálok olyan dolgokat leírni, amik segítségével egy használható képet lehet kapni rólam.:)
24 éves vagyok, a kutyusommal és a macskámmal lakom, dolgozom és tanulok is. Imádom a kertemet, szívesen megyek kirándulni. Nincs tv-m, szeretek könyvtárba, antikváriumokba járni. Nem dohányzom, nem iszom alkoholt és nem eszem húst. Az utóbbinak elvi oka van. Érdekelnek a régi kultúrák, a buddhizmus és persze még nagyon sok más dolog....:))

Ha ezek alapján úgy érzed, lenne miről beszélgetnünk, lennének közös pontok, akkor írj bátran az alábbi e-mail címre.:)
marrubiumvulgareatgmail [dot] com

#1441

Sziasztok!
20 éves, Budapesti lakos vagyok. Kissé fiús típus. Ismerkednék 20-30 év közötti, inkább nőies lányokkal!
Ha többet szeretnél tudni, írj bátran! :)
capricorn97atfreemail [dot] hu

#1440

Töretlenül bízom abban, hogy erre téved egy olyan komoly kapcsolatra vágyó, 30-as, 40-es, kedves, intelligens, leszbikus, nem fiús lány, akinek fontosak még az olyan, kiveszőben levő értékek, mint a hűség, az őszinteség, a megbecsülés.
Egy egyszerű, de nagyszerű lànyt keresek, akivel hosszú tàvra tervezhetek.:)

30-as, független, nőies(ebb), leszbikus lány vagyok.

Várom leveled! Kérlek csak akkor írj, ha valóban komolyan gondolod..

kelly2025atfreemail [dot] hu

#1439

Sziasztok :)
17 éves, Pest megyei lány vagyok, velem egykorú vagy néhány évvel idősebb (maximum 20 éves ) lánnyal ismerkednék, komoly kapcsolat céljából.
155 cm magas, szőke hajú és zöld szemű vagyok, szemüveges, kissé húsosabb testalkatú. Szabadidőmben szeretek olvasni, filmet/sorozatot nézni, zenét hallgatni, jókat beszélgetni. Fontos számomra az intelligencia, az ápoltság, az őszinteség és a humor. Olyan lányokkal szeretnék ismerkedni, akik meg tudnak nevettetni, ugyanakkor megbízhatóak és kiállnak mellettem. Még egyszer hangsúlyoznám, hogy komoly, szilárd kapcsolatot keresek, tényleg csak olyan írjon, akinek szintén ez a célja. :)
Itt tudtok nekem üzenni: bambirex100atgmail [dot] hu

#1438

Sziasztok,
Ismerkednék!! Olyan lányt keresek, akivel be lehet ülni valahova, közös programokat csinálunk, vásárlás, sport, mozi, utazás stb. egyéb közös érdeklődéssel kapcsolatos dolgokat. Ez nem mindenáron párkapcsolatot jelent.. Szívesen barátkozom is. :) szeressen sportolni. Én versenyszerűen sportolok, de rengeteg hobbym is van. Szeretem a balatont, fotózni, a fagyit, a finom ételeket, ide-oda menni, filmeket, extrém sportokat, zenét, cipőket. Bármi kérdésed van, szívesen válaszolok. :)
Ha szeretnétek beszélni, a lenti e-mail címen elérhető vagyok, a továbbiakat, meg úgy is megbeszéljük. Nyugodtan írjatok akkor is, ha akár egy forrócsokit szeretnél meginni, egy finom sütemény vagy kürtöskalács kíséretében.

andika [dot] 937atfreemail [dot] hu

#1437

Hali. Válaszolni szerettem volna valakinek, erre idetette a válaszomat. Nnna.... Törölni meg nem tudom. Akkor szerkesztek egy keresést. Bááár, semmi reményem rá, hogy válasz jön. Pláne olyan, akivel össze is jöhetne. Szóval akkor keresés:

Először is, ez azt hiszem 99%-ot egyből kizár: kor:49 év. Ha túljutottál folytatnám: Szeretek egyedül lenni, de sokszor hiányzik egy társ. Egy nő. Akivel élvezet szerelmeskedni, aki, ha depis vagyok átölel, ágyba dönt, vagy csak hozzám bújik szerelmesen, megsimogatja az arcomat. Akiért érdemes élni. Akinek a puszta léte örömmel tölt el. Akivel ha találkozom, nem tudok nem mosolyogni rá, és ő is ugyanezt érzi. Ideális, ha nem élsz túl messze, hiszen ha megszeretlek folyton veled szeretnék lenni. :-) Nem bírom a füstöt, jó lenne ha nem szívnál semmit. Na jó, szívogatni lehet, de nem cigit vagy narkót. Lehessen veled beszélgetni, de nem kell, hogy folyton fecsegj, és ne kelljen mindent 5x a szádba rágni. Lehetsz okos csak ne okoskodj... Fontosnak tartom a kölcsönös szimpátiát, (férfias nők nem izgatnak) ezért elfogadom, de Te is fogadd el a ,,nem,, választ ha nem jövünk be egymásnak. Ha van itt még valaki akit érdeklek, jelentkezzen. Nagyon várom!!! :-)

roxan68atcitromail [dot] hu

#1436

szia érdekesnek találtam amit írtál.én nem szeretek, magamról írni szeretnem meg kérdezni hogy pesti lakos vagy, e bővebb magamról inkább máshol ne haragudj.

#1435

Töretlenül bízom abban, hogy erre téved egy olyan komoly kapcsolatra vágyó, 30-as, 40-es, kedves, intelligens, leszbikus, nem fiús lány, akinek fontosak még az olyan, kiveszőben levő értékek, mint a hűség, az őszinteség, a megbecsülés.
Egy egyszerű, de nagyszerű lànyt keresek, akivel hosszú tàvra tervezhetek.:)

30-as, független, nőies(ebb), leszbikus lány vagyok.

Várom leveled! Kérlek csak akkor írj, ha valóban komolyan gondolod..

kelly2025atfreemail [dot] hu

#1434

-Szóval én más vagyok,és más másokat keresek,akikkel kiteljesedhetek a másságomban.
-Nem is vagy más.
-De,én leszb-.
-Nem vagy.
-Tessék?
-Nem vagy egyedül ezzel az érzéssel,akkor miért lennél más?
-Másmilyen vagyok,mint a legtöbb ember,nem?
-Nem. Mondtad,ember vagy. Ha ilyen jelentéktelen dolgokra külön nevet aggatunk,akár minden szőrszálat elnevezhetnénk az ember testén.

Szia!

Rutinná vált a fórumok nézegetése,de minden alkalommal csak felsóhajtasz az elcsépelt,ki-be másolt posztokon,és sosem írsz,vagy kommentelsz a szerzőiknek.
Nem is nagyok az igényeid,de mégsem fog meg senki annyira,hogy szánj rá a türelmedből.

Nekem a következő szavazás lesz az első,a fővárosban élek,nem vagyok kifejezetten kövér,vagy sovány,az átlagnál magasabb.

Nem baj,ha idősebb vagy,nálam amúgy sem nehezebb annak lenni.Nem számít a vallásod vagy a bőrszíned,csak kérlek,ne a kedvenc szabadidős tevékenységedről akarj beszélgetni velem elsőre...

Ha tetszett a felső gondolat,és csak simán beszélgetni,esetleg vitázni szeretnél róla,azt is szívesen fogadom.

ez [dot] mar [dot] asdatgmail [dot] com

#1433

Van itt olyan no, akivel el lehetne menni kirandulni egy hetvegere valahova es ha mrgvan a kolcsonos szimpatia tapasztalatot is szerrzhetnek? . Olyan irjon, aki nem huzza a talit es tobb alkalommal tudnek vele menni ide -oda. 24/Lfius csaj. cskm1992atgmail [dot] com

#1432

Sziasztok!

Hetero párkapcsolatban élő, 28 éves, magas, molett, nőies, diplomás nőként keresem azt a szintén nőies, intelligens és igényes hölgyet, akivel jókat lehet beszélgetni, közös programokat csinálni és kölcsönösen boldoggá tenni egymást, amire csak két nő képes igazán.
Ha a fentiek alapján úgy gondolod, hogy Te is egy ilyen kapcsolatra vágysz, várom leveled a mrscarol29atgmail [dot] com e-mail címre.
Hagyd, hogy elvarázsoljalak! :-)

#1431

Sziasztok!
Még kereslek,remélem meg is talállak!Mert az utcán,a boltban,a séta közben nem jöttél velem szemben ,úgyhogy megkerülve ezt, itt is megnézlek,hátha itt belém botlasz!29éves jó humorú,nem fiús lány szintén nem fiús budapesti lány társaságát keresi!Ha felkeltettem érdeklődésed írj nyugodtan!
mmiracle849atgmail [dot] com

#1430

Engem nem érdekelnek az üres dumák,itlrhat bárki bármit,kereshet de vajon eszébe jut egyáltalán bárkinek is ki mit nyujthat?csak mert irjátok nöies legyen?fgalmatok sincs akkor a másságrol.Na de én akit keresek legyn nő őnmaga nem a tanlulás a fotos ki nem szarja le nem a pénz a minden.Tanult okos inteligens vagyok és????????????változtat rajtam???nemmmmmmm.Akt én keresek egyszerü kedves aranyos nőies legyen.Semmi több aki elfogad egy öszinsznte igen fiús humoros társat akvel elmehetek welnesezni kirándlni akinek megadhatok mndent.Nem olyat mint itt sokan mások akik belépzelten hiszik valkik nem.email:nagydminik29atgmail [dot] com

#1429

Vágyom, hogy örömben ússzon lelkünk, vágyom, hogy boldogok legyünk!
tavasz [dot] ravaszatgmail [dot] com

#1428

Sziasztok!

Keresem azt a nőies nőt, aki nyitott a világra.

-Ha nyitott vagy az igazi életre, meglátod a legapróbb dolgokban is a szépet és a jót
-Tisztában vagy önmagaddal, és nem azért keresel párt, hogy valaki elismerjen
-Szeretnél valakit, akivel jobbnál jobb élményekben lehet részed; és akivel kölcsönösen boldoggá tehetitek egymást az élet minden területén, akkor jó eséllyel lehet, hogy egymást keressük.

Én magam is nőies vagyok, bár nem az a tipikus szoknyás fajta, de nőies. Ha valakinek számítanak a külsőségek: hosszú barna hajú, barna szemű, 170cm magas, vékony alkatú vagyok. 20 éves.

Ha felkeltettem az érdeklődésed, és szeretnél megismerni, vagy akár csak beszélgetni, nyugodtan írj az: smwoman1atgmail [dot] com e-mail címre!

Szép napot!

#1427

Sziasztok! 24 éves hosszú szőke hajú lány vagyok 165 cm magas 72 kg! Azok jelentkezzenek akik Nyíregyházán vagy annak környékén élnek, hogy könnyebb legyen összehozni egy találkozót! :) Igényes és ápolt vagyok, nem dohányzom....szeretek nagyokat sétálni és jókat enni :) Ha felkeltettem az érdeklődésedet, nyugodtan írj a kittike1 [dot] kittike1atgmail [dot] com címre! Pusszantalak

#1426

Sziasztok!

Budapesten élek, 20-as éveim közepén járok, és szívesen ismerkednék korban hozzám illő nőiesebb lányokkal, komoly kapcsolat céljából. Számomra fontos, hogy a társam szellemi értelemben rugalmas legyen, vagyis legyen benne életszeretet, nyitottság, érdeklődés, érzékenység a világ dolgai iránt.
Olyan lányt keresek, aki tisztában van önmagával, és nem csak pótléknak szeretne valakit maga mellé.
Igazából, ha szereted a független filmeket, az alternatív zenéket, és a gyömbért akkor ezek már jó kiindulópontok lehetnek. :)

csillagpor91atgmail [dot] com

#1425

Van szívem - nem is kicsi, van lelkem - nem is üres. Van agyam - néhány hasznos (és sok haszontalan) dologgal teli. Van nagy ágyam - a másik fele még üres. A menny és a pokol között lakom félúton, a '40-es km-kőnél - beugrasz hozzám erre a kis időre? Lakcím: hopefish8atgmail [dot] com

#1424

SZIASZTOK MÓNI VAGYOK 22-ÉVES 165CM MAGAS FEKETE HAJ BARNA SZEM 70KG KOMOLYAB KAPCSIT KERESEK OLYAN LÁNYT AKI NEM CSAP BE ÉS NEM HASZNÁL KI VELEM EGYKORU LÁNYOK HÖLGYEK JELENTKEZÉSÉT VÁROM DE AMUGY BÁRKI IRHAT KIVEVE PERVERZ PASIK 17ÉV-26IG AKI TÖBEG AKAR RÓLAM VEGYEN FEL VIBERE VAGY JELIZEN BE FACEBOOKON..06303354743
https://m.facebook.com/profile.php?ref_component=mbasic_home_header&ref_...

#1423

SZIASZTOK MÓNI VAGYOK 22-ÉVES 165CM MAGAS FEKETE HAJ BARNA SZEM 70KG KOMOLYAB KAPCSIT KERESEK OLYAN LÁNYT AKI NEM CSAP BE ÉS NEM HASZNÁL KI VELEM EGYKORU LÁNYOK HÖLGYEK JELENTKEZÉSÉT VÁROM DE AMUGY BÁRKI IRHAT KIVEVE PERVERZ PASIK 17ÉV-26IG AKI TÖBEG AKAR RÓLAM VEGYEN FEL VIBERE VAGY JELIZEN BE FACEBOOKON..06303354743
https://m.facebook.com/profile.php?ref_component=mbasic_home_header&ref_...

#1422

Sziasztok!
Vágyom valakire,aki szeretni tudna és én is viszont szeretném.Bízom abba,hogy olvassa soraimat egy komoly kapcsolatra vágyó,kedves ,őszinte, lehetőleg nem fiús nő.
Amire vágyom,idővel egyűtt élni.
Jómagam,45 éves,független,kedves,sportosan öltözködő nő vagyok.
Ha felkeltettem érdeklődésedet írj! :)

gjuhasz335atgmail [dot] com

#1421

Sziasztok!
24 eves fius csaj vagyok, fius ruhakat hordok, de ettol fuggetlenul belsore nonek erzem magam. Kapcsolatom meg nem volt, amiatt, mert keson fogadtam el a leszbikussagomat. Probalkozasok voltak,. Volt kozuluk olyan, amit meg is bantam. Abba a hiaba esek, hogy folyton az elerhetetlen kell. Olyan, lanyt keresek, akivel elmehetnek kirandulni ide-oda. Es kiprobalhatnek dolgokat. Nem zarkozok el a komoly kapcsolattol sem, de ez ugyis idovel alakul vagy nem alakul. Aki szeretne ismerkedni es hajlando talalkozni is belathato idon belul az legyen szives irjon egy e-mailt. 24-35 eves korig. Inkabb noiesek. A nagyon fius lanyok nem jonnek be.

#1420

Sziasztok! Létrehoztunk egy csoportot kizárólag lányoknak ismetkedésre. Barátkozás, ismerkedés és jó társaság. Csak lányok léphetnek be, hamis profilok és fiúk nem. Csatlakozz ha van kedved.
https://www.facebook.com/groups/1393464400891905/

#1419

Sziasztok! Móni vagyok komoly kapcsit keresek olyan lányt aki nem hasznalja a szívemet foci labdának.rólam egy kis faluban élek most kőltözöm fel Budapestre imádok olvasni , motorozni,xboxozni,sétálni,hüjülni,viccelődni .soan azt mondják rám nem nőt még be a fejemlágya hehe. olyan lányt keresek maggam mellé aki értékeli a szerelmemet és akit elhalmozhatok a szeretettemel aki mellet lehetek bármikor akármikor én olyan lány vagyok akit megszeretek nem tudom elengedni egyhamar csak ha kidob vagy megcsal mint ahogy szoktak álltalába :( 165cm magas vagyok barna szemem van fekete hajam . kicsit fiús a stilusom . velem egykoru lányok jelentkezését várom 18-24ig Bárhonnan akárhonan a távolság nem számít merz ha megfog a lány akkor a világvégére is elutazom érte ;) telefonszámom 06303354743 HIVJ BÁTRAN ;)