Hol vannak azok a nőies leszbikus nők, akik szintén az ilyen hölgyekhez vonzódnak?

#0

Kedves fórumlátogató!

19 éves leszbikus lány vagyok,több mint féléve élek boldog párkapcsolatban,szerencsére megtaláltam a Nagy (N)ő-t :-) .
Sok könyvet,cikket, fórumot olvastam leszbikus témákkal kapcsolatban, de olyat még nem igazán találtam, ahol azokról a nőkről írnának, akikről ránézésre nem lehet megmondani, hogy leszbikusok, mert nőiesen öltözködnek, viselkednek, és az ugyanilyen típusú hölgyeket keresik. én (és a párom is ) ilyenek vagyunk, de kevés olyat ismerünk, akik szintén az amerikai szleng szerint "lipstick-leszbikusok" lennének.
Miért gondolja az emberek nagyrésze úgy, hogy a leszbikus kapcsolatba az egyik félnek a férfi szerepkört kell betölteni? Ezt sosem értettem. Nálunk nincs ilyen, kiegészítjük egymást, és egyformán domináns teljesen nőies nők vagyunk, de mindketten hajlandóak vagyunk engedni a másiknak. Vajon ez egyedi eset, és miért nem írnak hasonló párkapcsolatokról? És miért gondolja a leszbikusok egyrésze, hogy a tüsi haj, illetve ing és hasonló férfias stílusjeggyel lehet valaki csak "igazi leszbikus"? A külföldi hírességek közül is csak olyanok vannak,mint Ellen Degeneres (aki szerintünk elég férfias) , de nőies nővel él együtt. Olyat nem tudnék felhozni, aki tényleg nőies, és szintén olyannal él együtt.
Engem személy szerint régóta foglalkoztatnak ez a kérdések, és szívesen fogadnám mások hozzászólását a témához.

#150

Sziasztok! Egy tartalmasan beszélgetős, ismerkedős, egyelőre kötöttségek nélküli kapcsolatot keresek, (de nem szexkapcsolatot!) melyben a közös élmények, találkozások és impulzusok folytán eldönthetővé válik számunkra, mélyebb barátság alakulhat-e belőle...
Elsősorban Budapest és Pest megye agglomerációjában elő, 30 feletti nőies, vagy sportosan nőies Nők levelét várom a todaysurviveatgmail [dot] com címre.

#149

Sziasztok! Szerintem a belso és kulso is egyaránt számit , aki azt mondja, hogy csak a belso az szerintem hazudik . Ami biztos . hogy olyan Nőt keresek aki ha komolyra is fordul nem erölteti rám azt, hogy coming outoljak, majd érzem én mikor állok készen rá . Legyen nőies, én is az vagyok . 23 éves vagyok, 165 cm, 52 kg, hosszu barna haj (fenékig érő) kék szem a tobbit majd megtudod privátba :) ha felkeltettem érdeklodésedet irj nyugodtan (Debrecen)

luwikaatfreemail [dot] hu

#148

Sziasztok! Vidám és nőies nőként keresek hasonló típusú lányokat, nőket barátkozás, illetve, ha úgy alakul, párkeresés céljából.
nutokaatcitromail [dot] hu

#147

Sziasztok! Létrehoztunk egy csoportot kizárólag lányoknak ismetkedésre. Barátkozásra van lehetőség, csak lányoknak. Csoportszabályzatban leírtak szerint. Várunk szeretettel.
https://www.facebook.com/groups/1393464400891905/

#146

Lehet, ezt már nem olvasod Moncsi, azért leírom.
A te eseted elég tipikus a szálkára és a gerendára, Vigasztalhatod magad azzal, hogy a nőiességed miatt tettek ki, meg hogy kirekesztettek. De vajon, ha valaki zsidózik, és megszólja a fiús leszbikusokat, az mi?
Szeretném kiigazítani az általad leírtakat: Volt szó arról, hogy van-e a helye a csoportban meleg fiúknak, de nem lettek beengedve. Igen sokan pártolták az ötletet, hogy ne legyünk kirekesztőek. Nem vagy túl következetes, ha ezt elítéled, közben meg reklamálsz a te kirekesztésed miatt.
Vajon egy fb csoport tagság tesz valakit leszbikussá?

#145

Na jó én azt hiszem 5 év és 13 hét tagság után befejeztem ezt a leszbikusságnak nevezett ostoba bohóckodást.
Még hogy nem kirekesztő a leszbikus társadalom. Ne mondja ezt nekem senki!!!!!!!!!
Mindennek ellenére ami történt én félretettem a büszkeségem és próbáltam még egy nyomorult második esélyt kérni abból az utolsó egyetlen csoporttól ahonnan kivágtak mint macskát szarni..hátha bennem is volt hiba amiért kitettek.
Megkaptam. jelentkeztem és a válasz tiltottak.

Ráadásul a minap már férfiakat is be akartak venni. Könyörögtek hogy a meleg fiúk milyen cukik és hogy helyük legyen a leszbikus csoportban. Aztán mennek hamarosan oda a biszexuális és a hetero fiúcskák is. Persze gondoltam ha már férfiaknak is lehet akkor egy második esély kérhetek én is. Tudtam,hogy az már nem olyan és ismerem "ahol sas voltál oda ne menj vissza verébnek" szólást és azt is hogy másodszorra már nem lehet szavam se véleményem ott, csak egy kis hallgatag szürke veréb lehetnék. de... nincs másik csoport és hátha....egy kibaszott utolsó esély. Ha már férfiakat is befogadnak... de engem bezzeg nőként annak ellenére hogy hányszor csúfoltak hajítottak ki közösségekből utasítottak el munkától a szaros falumban amiatt mert egyesek elterjesztették rólam hogy leszbikus vagyok. elutasítottak sőt tiltottak most már a leszbikus csoportból, közösségből is!

Nagyon megalázó volt de tanulságos...hát majdcsak szépen lassan megtanulom a leckét és azt hogy hova tartozom és hova soroljam magam.

Tudom hogy mi az ok. az hogy én egy nőies nő vagyok ráadásul színmagyar goj vagyok és HETERO. Akkor is ha lányt szeretek HETERO!!!!!
Még hogy a ti közösségetek nem kirekesztő. DE AZ!!!
Vagyis ahogy vesszük. a férfi cuki de igazi nő nem kell, max olyan amelyik úgy néz ki mint egy rossz pasi.

Az oldalaktól a lájkokat visszavontam a kétes meleg férfiaknak prédaként kínálgató csoportokból pedig kiléptem végleg.
Innen is.

#144

Kedves Moncsi, ha kitesznek egy leszbikus Facebook csoportból, az még nem azt jelenti, hogy az egész leszbikus közösségből tettek ki. Az a csoport csak egy szelete a leszbikus közösségnek, és cseppet sem a jellemző szelete. Nem szép dolog az általánosítás, és az előítélet. Sem akkor, ha az a nőies, időskorú, gyerekkel rendelkező, férfival már próbálkozott leszbikusokat érinti, sem akkor, amikor a fiúsabb leszbikusokról van szó. Semmiféle általánosítás és előítélet nem szép, főleg a külső alapján. Neked sem kéne ez alapján ítélkezned. A fiús leszbikusságnak is épp annyi a létjogosultsága, mint a nőiesnek. A fiússág nem egyenlő a modortalansággal. Nőies leszbikusok is lehetnek modortalanok, és kirekesztőek. Ha szeretnéd, hogy téged elfogadjanak, esetleg kezdhetnéd, azzal, hogy te is elfogadod, hogy nagyon sokféle leszbikus van, pl felnyírt és lila hajúak is. :) Meg olyanok is, aki bőrtangában táncolnak. Meg olyanok is, akik vállalják magukat, nem feltétlenül azért, hogy ezt másokra ráerőltessék.
Azért mert te még nem találtad meg azt a leszbikus közeget, azt a leszbikus Facebook csoportot, amelyik befogad téged úgy, ahogy vagy, és nem aláz és nem zsarol, és nem kirekesztő, és nem férfiak élvezetére szolgál, attól még létezik ilyen csoport.
Ha érdekel, írj privátban:
szabildoatgmail [dot] com

#143

Nem olvastam mindent végig, de osztom a topik inditó véleményét.
Nemcsak hogy tény hogy a leszbikus lányok nagy többsége nagyon fiús külsejű és viselkedésű hanem elvárt hogy ha valaki leszbikus akkor egy körülbelüli meghatározott előírt külső jegyekkel kell rendelkeznie,(tüsi, lila borotvált haj, férfi ruha szivárványos kiegészitők, férfias goromba modor járás magatartás) amikből ha nincs meg egy sem akkor kitagadják. Megértésre elfogadásra nem találhat.
Facebookon a legtöbb leszbikus csoport sajnos arra szolgál hogy férfiaknak gyűjtsenek egzotikus lányokat leszbikus csoportnak hirdetve.. Ás mindössze valóban csak egy-két olyan magyar csoport van ahol valóban leszbikusokkal foglalkoznak és ahova nem engednek be férfiakat. Ez még rendeben is lenne ha nem élnének vissza a valós konkurencia hiányával.. De sajnos ezekben a csoportokban az megy hogy csak olyanokat vesznek fel akik nők közül is teljesen megfelelnek a leszbikus sztereotipiáknak.

Ezen kívül ezekben a kis számú szűk csoportokon belül is úgy kezelik a leszbikusságot mint valami újfajta divat hóbortot.
A feltételekben írtaknál sokkal jobban megkülönböztetnek embereket.
az még rendben lenne ha a valóban kamus kamu gyanús, férfi bujtatós, arc nélküli, egyértelműen esetleg kinyilvánitva csak kiváncsiskodó vagy egyenesen férfi profilokat utasitanák el. Még az is rendben lenne hogy utólag ellenőrzik a profilokat.
Csakhogy...
Sokakat olyan indokkal utasítanak el, hogy túl nőies,nincs sem férfi ruha sem egyéb ráutaló jel szivárványos nyaklánc sál kiegészítő hogy meleg leszbikus, biszexuális lenne lenne.
Elutasítják az olyanok csatlakozási kérését is akinek gyermeke van. Mintha a meddőség és a leszbikusság ugyanaz lenne.
Vagy aki bevallja esetleg nem is titkolta hogy volt már kisezer randevúja sőt szerelmi kalandja férfiakkal, netalán volt már férjnél is az olyat azonnal kizárják. Mintha ez egy olyan divat hóbort lenne akit csak pójás koruktól félrenevelt (5 évesen amikor még mindenki aszexuális de mégis anyu + anyu családosat játszó) gyerekek lehetnének leszbikusok. és olyan nem akit férfiakkal erőltetnek illetve ő maga is próbálkozik de nem sikerül kizárnak hiszen volt már férfival.
Aztán olyanokat is elutasítanak aki túl idős,aki láthatóan túl jár a 40-en azonnal elutasítják mintha ez az egész leszbikusság egy új divat lenne és 40 feletti nem lehetne leszbikus.

Engem egy kis időre az adatlapom miatt befogadtak. Nagyon örültem hogy végre békére megértésre találtam. Csakhogy korai volt az öröm.
Nem titkoltam hogy próbálkoztam férfiakkal. Engem nem neveltek otthon leszbikusnak. igaz én is lánybabákat szerettem, de nekem kisgyerekkoromban a hajas baba csak ölelgethető barátnő volt és majdani páromnak fiút vártam és férfit képzeltem.
Azt sem titkoltam hogy nyiltan elleneztem a férfias viselkedést különösen a melegfelvonulásos tangában táncoló fiús utcai hőbörgést amivel az ilyen tüntetőleges erőszakos magatartással énszerintem elfogadás helyett csak még nagyobb ellenszenvet váltanánk ki az emberekből.
Ezen kívül azt is elmondtam hogy itthon nem tudják rólam, családom környezetem nem tudja rólam a szexuális érzelmi irányultságom. és eszemben sincs bevallani, hirdetni, embereket ilyesmire kényszeríteni pedig végképp nem szeretném és nem is lehet mert az úgy nem működhet. Azt a véleményem is vállaltam és vállalom most is hogy a többség a társadalom szerint ez betegség,függetlenül a mi saját kis véleményünktől hogy tényleg az-e vagy sem. de avval ha hőbörgünk kint az emberek közt csak a melegek elleni ellenszenv lesz még sokkal nagyobb.
Erre a csoportban néhányan rám szálltak, zsarolni kezdtek hogy kiadnak az ismerőseimnek, családomnak irkálni fognak és felfednek ha nem csinálok nekik meg pár dololgot(eleinte csak arra próbáltak rávenni evvel a zsarolással hogy hagyjam magam megalázni ha nem akarok bajt, de később gondolom a követelések nőttek volna). Persze szóltam az adminoknak de kinevettek és elhajtottak. Majd másnap reggelre RECCCS!!! Ki vagyok penderítve a csoportból, mondván hogy én nem vagyok sem leszbikus sem biszexuális, nem is úgy nézek ki mint a többi csoporttag, hanem egy hetero vagyok akinek semmi keresnivalója a csoportban.

Kerestem volna másik leszbikus csoportot közösséget de sajnos nem találtam. Igazi másik leszbikus csoport ahova befogadnak bármilyen nőt aki nőkhöz vonzódik sajnos nincs. ami van oda sajnos bizonyos férfiakat is beengednek. az pedig a másik véglet. :(

Igy fogtam magam és visszavettem a kis hetero életemet, magamat büszke heteroként hirdetve. Ha már azt mondták az vagyok ha nem vagyok hajlandó oldalt borotvált lila tüsi hajat hordani térdfenekű szivárvány gatyával. Már bizonyítékom is van.
Nem hiányzik az nekem hogy aztán sehova ne tartozzak. Leszbikus nem lehetek ha nem borotválom a fejem. Hetero sem lehetek ha nőt szeretek és emiatt leszbikusnak gondolom magam, akkor ott sem fogadnak be. Az érzéseim nem változtak de engem az hogy kidobtak a leszbikus közösségből, az a pofon felébresztett és átírtam a határokat.

Nem leszbikus az a nő aki nőként nőies külsővel női lélekkel női érzelmekkel egy hozzá hasonló nőies nőt szeret. Az hetero.
Leszbikus az aki női testbe szorult férfiként él férfiasan gondolkozik és vadidegen nőkre "gerjed". Aki csak szeret esetleg szerelmes de nem érzi magát férfinak az hetero.

És miért legyek leszbikus ha a szomszéd faluban élő 60 év körüli 10 éven keresztül egy másik nővel élő néni a hajlott kora miatt betonheterónak minősül. távolról sem lehet valaki abban a korban leszbikus, még akkor sem ha már a második barátnőjét fogyasztja. és ha a falubeli negyven pár éves kisgyerekes anyuka is heteronak minősül, nem is vallhatná magát leszbikusnak akkor sem ha minden hétvégén a barátnőjével összebújva ölelkezve csókolózva sétálgat a főutcán, hiszen a gyermeke természetes úton fogant és pár évig a nő férjnél volt.és nincs se tüsi haja sem más kiegészítője. Aztán ott vannak a felmenőim közt is egyik néném aki vénlány volt igazi fiúja udvarlója sosem volt ám a szintén vénlány barátnőjével összeköltözött. Mégsem mondta rájuk soha senki hogy esetleg leszbikusok lehettek. Ők is barátnővel heteró hirükben éltek egész szép kort férfi nélkül.

Nem hiányzik nekem az hogy megzsarolhassanak, fenyegessenek mindenhonnan kidobjanak mert nem tartozhatok sehova.
Én nőként nőt szeretve igenis hetero vagyok.
Ugyan úgy ahogy a fentebb felsorolt nőszemélyek.
Majd ha az olyanokra azt mondják hogy leszbikusok, akkor esetleg máshol lesz meghúzva a határ.
De többeket megkérdeztem az esetekről és senki szerint sem voltak ennyiből leszbikusok. Az ha valaki nő és nőt szeret nem leszbikus.
Ahhoz hogy valakit leszbikusnak nézzenek, leszbikus közösségekben is a befogadáshoz hogy annak vallhasd magad megkövetelnek egy bizonyos tipusú külsőt,megjelenést magatartást. Amitől aki eltér kidobják és nem tartozhat sehova.
é rossz a bizonytalanság. és az sem jó hogy ráébredsz hogy nőt szeretsz és leszbikusnak hiszed érzed magad, aztán mire elfogadnád ezt az identitást magadban akkor közlik hogy hetero.
én azt hiszem maradok ennél.
Más is annak vallja magát és elfogadják a heterok heteronak akkor is ha barátnője van, hiszen hosszú haj, esetleg kisgyerek, vagy hajlott kor, nőies ruhák a társadalom szemében kizárják a leszbikusságot. leszbikusok sem fogadnak ilyeneket el. Szóval igy könnyebb heteronak lenni.

#142

Sziasztok!

Egymást keressük?
Ha bohókás, mégis érett, józan gondolkodású, magabiztos vagy és szeretsz a vízparton stégen üldögélni, vagy akár egy jó koncerten a tömegben énekelni, és kedveled a magamfajta visszahúzódó mégis nyitott, egyszerű, valahol szokatlan lányokat, és mosolyráncod is megvan :)
küldj egy e-mailt ide: dothfloweratgmail [dot] com

Budapest, 23 (nem bánom, ha 30+ vagy, ha téged sem tántorít el az én korom), sportosan, lazán öltözködöm, de szeretek nő lenni és annak látszani.

#141

Keresem páromat 35 éves kor feletti, szegedi, egyedülálló, nőies nő személyében. A legcsodálatosabb szeretni és szeretve lenni...

szavakbanszallvaatgmail [dot] com

#140

Sziasztok!
Én is nőies nő vagyok és egy szintén nőies nőt keresek. Szabadidőmben szeretek olvasni, zenét hallgatni, szeretem az idegen nyelveket és kultúrákat.
nutokaatcitromail [dot] hu

#139

Én is szívesen megismerkednék egy olyan nővel aki ebbe a tìpusba tartozik és ilyen párt keres. Bocsi, tudom, h nem társkereső, de hátha itt találunk egymásra életem szerelmével. :)

#138

nőies nők irhatnak nekem :) én is az vagyok, és szivesen ismerkednék hozzám hasonlóakkal: Bbabilaniatgmail [dot] com

#137

én is igy gondolom nekem irhatsz :) Bbabilaniatgmail [dot] com

#136

Emese, olvastam a hozzászólásodat és hasonló cípőben járunk. Én is itt élek Budapesten és az ember azt hinné, itt milyen könnyű ismerkedni, még leszbikusként is... 19 éves vagyok, így a dolgot még az is bonyolítja számomra, hogy a velem nagyjából egykorú lányok gyakran csak "átutazók" a meleg világban. Én nem akarok kísérletezgetni, nem akarom mutogatni magam, hogy "nézzétek, ilyet is tudok", egyszerű, "mezei" párkapcsolatot akarok. Már ez leszűkíti a kört, aztán lép színre ez a fiús-lányos kinézet, mint probléma. Pedig a recept nem bonyolult, én nőies vagyok és egy szintén nőies nőt keresek...

A kérdéstől pedig, hogy "nálatok ki a fiú?" nem kell mondanom, hogy én is dőltem már kardomba...

Ha gondolod írj, szívesen megismernélek: freudvikiatgmail [dot] com

#135

üdv!
Nem szeretnék nagyon tolakodó lenni,de én is szeretnék megismerni olyan nőies lányt/nőt aki a eme típust kedveli és ráadásul még szingli is :) Elég nehéz az ismerkedés a társkereső oldalak nem éppen ideálisak ehhez a feladathoz szerintem de itt talán sikerülhetne...
aki gondolja írhat erre az emailemre és próbáljuk meg:
veczki21atfreemail [dot] hu

#134

Azt szoktak mondani, mindennek eljön az ideje, nem kellsürgetni. Lehet, hogy tul görcsösen keresed Öt.

#133

Nem értek egyet némely meglátásokkal, mert igaz, hogy én nagyon nőies nő vagyok és a szerelmem egy fiús típus hétköznapi szemmel, de amikor együtt vagyunk és nincs rajta "csomagolás" ő a leggyönyörűbb nő a világon. Mindene nőies és izgató. A fiús alkatú lányok is lehetnek szexisek és nőiesek, csak az öltözködésükkel nem mutatják meg azt amijük van. Nem villantanak hosszú combokat, nem dobnak ki cicit, pedig lehet, hogy sokkal szebb a testük, mint némelyik cicababának, aki mindent megmutat. Van az a mondás : Külső megfog, belső megtart. Na ez nem mindig igaz. A párom a belsővel fogott meg, abba szerettem bele, csak utána jött a testiség, de ott is minden egyben van. Nem kell a külvilágnak megjátszania, hogy milyen nőies, elég ha én tudom. Különben meg ha mindenki tudná mennyire nő tud lenni, úgy kellene elhajtanom a riválisokat.:)

#132

Hát Emese egyet kell hogy értsek veled
Nagyon igaz amit írtál sajnos tényleg így van
Nem akarok non belefolyni ebbe a dologba,de való igaz,hogy elmész egy Szórakozó helyre és mást sem látsz mint fiús lányokat
Nincs velük semmi bajom de nekem egy nő legyen nő

#131

Tényleg miért nincsenek nőies nők?
Úgy értem vhol biztos vannak,de hogy én folyton fiús kinézetű lányokba botlok:(
Már lassan másfél éve keresem hogy jönne el vééégre vki,de eredménytelenül
Vagy vki édes 3 ast akar vagy olyan lányok írnak akik épp hogy betöltötték a 18 at
Házasok,öregek,fiatalok,túl túl fiúsak:)
Hol van már az a nő akire én is vágyhatnék
Akit esténként átölelhetnék vagy kedveskedhetnék neki a kedvében járhatnék
Lányok lányok földi boszorkányok

#130

Szia Szabi! jól pótoltad a hiányzó gondolatot:)Sokan azért nem találnak maguknak párt mert már előre megálmodott képük van a másikról egy kicsit olyan mintha (diszkrimináció érne ) egy két embert?!

#129

Egossal teljesen egyetértek. Még annyit hozzátennék, hogy, ha elvárjuk, hogy minket elfogadjanak olyannak, amilyenek vagyunk, akkor nekünk sem ártana másokat elfogadni. Nem muszáj, hogy mindenki az esetetek legyen, de nem kéne senkit fikázni.

#128

Szerintem egy párkapcsolat nem azon fog eldőlni hogy most,fiús típusúak vagyunk vagy épp nőiesek ha nem az amit első látásra érzünk a másik iránt,vagy tapasztalunk,és onnan már a hormonok diktálnak.Pl nekem egy nagyon nőies párom van én meg inkább fiús sportos stílus vagyok még is engem választott.Szerintem hogy ha mindenki félre tenné az megálmodott ideálját és hagyatkozna az első meglátásra lehet hogy hamarabb találna magának párt ebben a világban.

#127

Én ugyanezzel a problémával találom magam szembe lépten nyomon... 22éves vagyok és jelenleg Budapesten élek,elég sok leszbikus helyen megfordultam már(underground,capella,ösztrosokk...) mégis a nők 95%-a számomra meg sem közelíti a nő fogalmát.Azért mert valaki lezbikus,nyugodtan megmaradhatna a nőiessége,sőt büszke lehetne rá....legalábbis én ugyanúgy nőnek érzem magam és ezt elvárom az aktuális páromtól is,de sajnos a mai divat szerint a nőises nők esetei a fius lányok,azoké pedig a nőies nők...(fiu-lány felosztás)... holott azért vagyunk leszbikusok,mert a nőkhöz vonzódunk..nőkhöz...falra mászok a ki a fiu nálatok??,kérdéstől... ha fiu lesz a kapcsolatomba hetero leszek,de 2 nő él egy leszbikus kapcsolatban!!!!

#126

Én is az abszolút nőies nőket szeretem.
Mióta elfogadtam az identitásomat, azóta nem érdekel annyira a külső, csak a munkahelyen, a megfelelés miatt.
Sportos a stílusom.Lekerült rólam az a teher, hogy a férfiaknak meg kell felelni. Elfogadtam önmagamat.
Ki nőies, ki nem, nem tud.vannak jó nők, maradjunk annyiban.
Ez génpiac, vagy nem, a tap.ezt mutatja, miután átlag vagyok,, 43 éves, fénykép rajta pink vanillán - senki nem jelentkezett. Ez a tapasztalat, vagy a szem.kisugárzás a programokon?

#125

Meg itt. :-)

#124

Jelen! ;)

#123

Itt vannak:)

#122

Tűnődöm, mi az, hogy nőies külső és nőies viselkedés. Ki dönti ezt el? Az a meglátásom, hogy erősen férfiközpontú társadalmunkban az a nőies, ami a pasikat beindítja. Mikor én áttértem a lezser, sportos stílusra, nemcsak azt nyertem, hogy jobban éreztem magam a bőrömben - jobban ön azonos lettem -, hanem azt is, hogy a hímek már nem csurgatták rám úton útfélen a nyálukat és nem traktáltak folyton elmés ötleteikkel azzal kapcsolatban, mi mindent tudnának csinálni a testemmel.

#121

Nincs itt szó harcról vagy haragról. Csak nem árt néha jobban átgondolni a dolgokat. :)