Debreceni ismerkedés

#0

Sziasztok.Debreceni lakos vagyok és ismerkedni szeretnék.Korom 35 a többit majd utolag :) Puszim addigis :)

#56

Töretlenül bízom abban, hogy erre téved egy olyan komoly kapcsolatra vágyó, 30-as, 40-es, kedves, intelligens, leszbikus, nem fiús lány, akinek fontosak még az olyan, kiveszőben levő értékek, mint a hűség, az őszinteség, a megbecsülés.
(Nem egymást keressük, ha: kalandot/alkalmi kapcsolatot kereső vagy, a kíváncsi kategóriába tartozol, bisex/házas vagy..)

30-as, független, nőies(ebb), leszbikus lány vagyok.

Várom leveled!

kelly2025atfreemail [dot] hu

#55

Sziasztok!
37 éves telt,nőies nő vagyok Debrecenből.
Ismerkednék olyan nőkkel (barátság/kapcsolat ) akiknek nem jelent gondot,hogy fèrjnél vagyok.
Kizárólag magamnak keresek barátnőt 3-as semmilyen formában nem jöhet szóba.
Egy több éves kapcsolatom végetért nemrég és most érzem magam készen,hogy újra ismerkedjek.
Olyan lányt keresek aki szintén debreceni (vagy a megyében lakik) 30-45 év közötti,őszinte,vidám,kedves..(dandee3atfreemail [dot] hu)

#54

SZIASZTOK MÓNI VAGYOK 22-ÉVES 165CM MAGAS FEKETE HAJ BARNA SZEM 70KG KOMOLYAB KAPCSIT KERESEK OLYAN LÁNYT AKI NEM CSAP BE ÉS NEM HASZNÁL KI VELEM EGYKORU LÁNYOK HÖLGYEK JELENTKEZÉSÉT VÁROM DE AMUGY BÁRKI IRHAT KIVEVE PERVERZ PASIK 17ÉV-26IG AKI TÖBEG AKAR RÓLAM VEGYEN FEL VIBERE VAGY JELIZEN BE FACEBOOKON..06303354743
https://m.facebook.com/profile.php?ref_component=mbasic_home_header&ref_...

#53

SZIASZTOK MÓNI VAGYOK 22-ÉVES 165CM MAGAS FEKETE HAJ BARNA SZEM 70KG KOMOLYAB KAPCSIT KERESEK OLYAN LÁNYT AKI NEM CSAP BE ÉS NEM HASZNÁL KI AKI TÖBEG AKAR RÓLAM VEGYEN FEL VIBERE VAGY JELIZEN BE FACEBOOKON..06303354743
https://m.facebook.com/profile.php?ref_component=mbasic_home_header&ref_...

#52

Nagy rá az esély ,hogy o sem jott rá szerintem,hogy neki irtad :))

#51

Szia Luwika!
Nem neked irtam,hanem a 35 éves debreceni lakosnak :)

#50

Szia !
Nekem irtad ezt vadmacska ? mert nem irtad oda, hogy kinek szántad ezt az uzenetet. Ha nekem, én leirtam a bejegyzésnél az email cimem .

#49

Szia!
Irj egy elérhetőséget!

#48

Sziasztok! Nem is tudom mit irjak ide hisz szerintem a belso és kulso is egyaránt számit , aki azt mondja, hogy csak a belso az szerintem hazudik . Ami biztos . hogy olyan Nőt keresek aki ha komolyra is fordul nem erölteti rám azt, hogy coming outoljak . Legyen nőies, én is az vagyok . 23 éves vagyok 165 cm 52 kg hosszu barna haj a tobbit majd megtudod privátba :) ha felkeltettem érdeklodésedet irj nyugodtan
luwikaatfreemail [dot] hu

#47

Vágyom valakire,aki szeretni tudna és én is viszont szeretném.Bízom abba,hogy olvassa soraimat egy komoly kapcsolatra vágyó,kedves ,őszinte lehetőleg nem fiús nő.Amire vágyom,idővel egyűtt élni.
Jómagam,független,kedves,sportosan öltözködő nő vagyok.
Ha felkeltettem érdeklődésedet írj! :)

gjuhasz335atgmail [dot] com

#46

.

#45

Szia! Igen szívesen ismerkednék csak egy probléma van az pedig az hogy nagyon fiatal vagy ! Én már a 30-at betöltöttem!:-(

#44

Ha aktualis meg a dolog akkor beszelgethetunk valami elerhetoseget tudsz adni ?

#43

Szia volna kedved ismerkedni? 16 vagyok

#42

Szia!Látom hirdetésed már régi ,de felkeltetted érdeklődésem ha olvasod válaszolj ,én ismerkednék!!!!Minőségre mész? És te ,milyen vagy?

#41

Sziasztok ismerkedni szeretnek lezbikus lanyokkal 18 éves vagyok. Sajnos nem nagyon vannak ilyen ismerőseim :( magas atlagos/vekonyabb testalkatu lanyos lany vagyok. Fius lanyos lanyokkal is szivesen beszelgetek :) ninsaa97atgmail [dot] com

#40

Szia! Kérlek írj mail címet vagy valami elérhetőséget :)

#39

Szia én 15 vagyok Debreceni de Hb járok suliba, ha gondolod írj rám.

#38

Sziasztok!
18 éves vagyok és Hajdúböszörményben lakom! Barátkoznék,ismerkednék,de legfőképpen szeretnék kialakítani egy komolyabb kapcsolatot max 30 éves korig egy hozzám hasonló mély érzésű és barátságos természetű nővel.
Üdv:Marina

#37

.

#36

Sziasztok! Debreceni 16-20 közötti lányokkal ismerkednék. Magamról annyit hogy 15 éves vagyok fiatal bár de szerintem koromnál jóval érettebb mindig is az idősebbekkel értettem jobban szót. 169 cm és 90 kg inkább molattebb nőies lány vagyok. Bárkinek aki barátkozni vagy esetleg kapcsolat céljából ir rám válaszolok!

#35

Enigma!Szivesen megismernélek.Aktuális még?

#34

Sziasztok!

Ajánlanám figyelmetekbe a következő eseményt Debrecenben:
https://www.facebook.com/events/1238925262788753/

CívisColorS
https://www.facebook.com/civiscolors/?fref=ts

#33

.

#32

.

#31

Sziasztok. Mélyérzésü de bohém ember vagyok, kellő nagyképűséggel megspékelve.
Ragaszkodó és hűséges típus vagyok. Minőségre megyek, nem pedig mennyiségre. Nem mindig tudom, hogy mit akarok, de azt tudom, hogy mit nem akarok.
Nem szeretem ha egy nő közönséges és magamutogató.
Nem keresek alkalmi kapcsolatot, harmadik sem szeretnék lenni.
Nem vagyok felszines ember, külsöleg csak légy szimpatikus viszont az kell hogy érdekelj....és itt nem érdekel a hajad színe vagy hossza, legyen kisugárzásod és egyéniséged azzal fogj meg.
Szeretem, ha egy nő intelligens, őszinte. Hajdúbihari vagy szomszédos megyei Növel ismerkednék aki nem fiús 25-36 éves korig. 27 éves vagyok. gettoknowme00atgmail [dot] com

#30

Sziasztok
Debreceni lányokkal ismerkednék. (18-28évig)
Egy komoly tartós kapcsolatra vágyok elég fiatal vagyok de szerintem érett vagyok a koromhoz képest. (17 éves vagyok) Elég alacsony vagyok és vékony a szemem majdnem fekete színű a hajam sötétbarna.
Akit megfogtam írjon erre az email címre; juahsz [dot] nike88atgmail [dot] com

#29

Bízom abban, hogy erre téved egy olyan komoly kapcsolatra vágyó, kedves, intelligens, leszbikus lány, akinek fontosak még az olyan, kiveszőben levő értékek, mint hűség, őszinteség, megbecsülés.
30-as, független, leszbikus lány vagyok.

Várom leveled!:)

kelly2025atfreemail [dot] hu

#28

.

#27

:)